top of page

Hoe

werkt het?

Gezond, doeltreffend, eenvoudig én snel afslanken!

Omdat je gezondheid belangrijk is!

Het LipoLip® of MenoCure® lifestyle programma werkt op de afbraak van de juiste vetten.

De kuur (ampullen + dieet) is een onderdeel van een groter geheel, nl. het verbetert je algemeen welzijn én je levenskwaliteit. Want het spoort je aan om voor de rest van je leven gezond en puur te eten. Het heeft als doel jouw eet- en bewegingspatroon blijvend te veranderen.

Jouw engagement is motivatie en doorzettingsvermogen.

Hoe werkt het nu juist?

Dit programma is ontwikkeld door Leen Steyaert, complementair gezondheidsbegeleider en orthomoleculaire nutritioniste en bestaat uit een 4 stappenplan met een uitgebreide handleiding, allerlei tips en eenvoudige, smaakvolle recepten. 
 

De duur van het dieet varieert van 24-36 dagen per kuur, plus nog 3 dagen stabilisatie (stap 1 tem stap 3). Daarna, in stap 4, volgen 3-6 weken consolidatie, waarin je verder leert eten in functie van je nieuwe gewicht.

Het afslankende voedingsprogramma wordt ondersteund door middel van ampullen, waarvan de samenstelling 100% natuurlijk is. Dit innovatief en revolutionair product met natuurlijke extracten bevat stoffen, die de vetverbranding ondersteunen en worden opgenomen via het mondslijmvlies.

Het gaat om stoffen die de verbranding ondersteunen zoals L-carnitine en daarnaast ook informatie die op een innovatieve manier ingescand is en een ondersteunende invloed heeft op het regelcentrum in de hersenen. Dit regelcentrum stuurt een aantal functies aan zoals de stofwisseling, eetlust en vetverbranding.

Hierdoor heb je dus een vermindering van je hongergevoel. Het ondersteunt jouw specifieke noden om meer balans in het lichaam te brengen, omdat je ook kiest voor de juiste voeding én het stimuleert jouw lichaam om de eigen vetvoorraden te verbranden.

De kuur pakt alleen de reserve-vetophopingen aan die overgewicht veroorzaken. Het gaat dus vooral om vetophopingen op ongewenste plaatsen zoals heupen, billen, buik, bovenarmen en dijen. Het draagt op een veilige en harmonieuze manier bij tot het verliezen van enkel overtollig vet. Je verliest dus geen beschermend vetweefsel of spiermassa.​

Uiteraard is het niet voldoende om de ampullen in te nemen. De focus ligt op de keuze van je voeding en het -patroon, dat je nauwkeurig volgt gedurende de kuur. 

Je wordt dan ook tijdens de hele kuur begeleid en ondersteund. Zeker tijdens de eerste dagen van de kuur kan je behoefte hebben aan ondersteuning of met een aantal vragen zitten. We werken dus samen aan een gezond voedingspatroon dat je ook na de kuur kan blijven volhouden.

In overeenstemming met de huidig geldende Europese wetgeving mogen geen voedings-en gezondheidsclaims gedaan worden.

7d666a0c-edbb-44ce-b110-ca00da4739cd.jpg
f867e70c-9905-4743-a731-48df51faf25b.jpg
bottom of page