top of page

Voedingscoach Susanna van der Wel

Susanna-LoveAndLight2022-26 (1).jpg

Al vele jaren ligt het welzijn van medemensen, zowel professioneel als privé, nauw aan mijn hart. In tijden waar de termen stress, veerkracht, burn-out en werkbaar werk dagelijks vallen, wordt niet altijd onze voeding én de invloed ervan op ons lichaam meegenomen in het gehele verhaal.

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is om zorg te dragen voor je lichaam: ZELFZORG. Voeding is daar een wezenlijk onderdeel van. Ik ben mij dan ook meer en meer gaan verdiepen in wat voeding doet of niet doet met ons lichaam.

In mijn zoektocht ben ik onder meer in contact gekomen met orthomoleculair voedingsdeskundige Leen Steyaert. Haar ontwikkeld afslankend voedingsprogramma draagt bij tot een gezonder en vitaler leven.  Een lifestyle die iedereen gemakkelijk vitaal blijft houden.

Als voedingscoach en ervaringsdeskundige begeleid ik vrouwen en mannen naar een gezonde en energieke levensstijl. Ik zet daarvoor niet enkel mijn kennis over voeding in, maar ga ook op zoek naar jouw motivatie én valkuilen zodat je jouw voedingspatroon blijvend kan veranderen. Daarnaast deel ik met veel plezier vele praktische tips & tricks.

 

Mijn missie is jou te vergezellen en te coachen naar meer levenskwaliteit en een gezond gewicht. Zo werken we samen aan een vitaal voedingspatroon, een lifestyle dat je ook na de kuur kan blijven volhouden: ZELFZORG, omdat je gezondheid belangrijk is.

Ik maak deel uit van de multidisciplinaire groepspraktijk van Xavier Le Clef in Berchem - Pulhof.

In overeenstemming met de huidig geldende Europese wetgeving mogen geen voedings-en gezondheidsclaims gedaan worden.

bottom of page